DARKU LAZIĆU PRESJELA ESTRADA: Već je zamijenio Anu, a evo čime se bavi njegova nova djevojka!




Nakon što je Kurir ekskluzivno objavio video snimak na kom se vidi kako pjevač Darko Lazić šmrče bijeli prah, skandalozni detalji njegovog života su počeli da isplivavaju. To je ispratila i informacija da su se on i njegova supruga Ana Sević razveli, a sada je otkriveno i da je Darko već našao utjehu.
DARKU LAZIĆU PRESJELA ESTRADA: Već je zamijenio Anu, a evo čime se bavi njegova nova djevojka!
GALERIJA 
Naime, Ana nije željela da komentariše ova dešavanja, a Darko se sklonio daleko od Beograda, bar dok se prašina ne slegne.

Posljednje informacije koje se tiču pjevačkog para su da je pjevačica upala u depresiju, dok Darko već izvijesno vrijeme uživa u vezi sa fitnes instruktorkom. Atraktivna crnka sa kojom je pjevač viđen u javnosti nije poznata.

``Iako su pokušavali da sačuvaju brak, jednostavno nije išlo. Ana nije imala razumijevanja za njegove stalne izlaske i počela je da mu zamijera i sitnice. Snimak na kojem Darko šmrče bijeli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom. Ta crnka sa kojom je bio na večeri je fitnes instruktorka. Njih dvoje se odlično slažu i Darko voli da joj se povjerava``, rekao je dobro obaviješteni izvor.
(Alo.rs)

JOŠ N

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

(18+) EROTSKA ISPOVEST – Ja sam osoba koja mozda malo cudno zvuci ali obozavam sex.

VOJVODA, 50 RADIKALA, 100 NOVINARA I 1.000 POLICAJACA: Ovo danas niko nije video... Hrtkovci iz ugla reportera Kurira! Šešelj se javio policajcima, pa OTIŠAO NA PEČENOG VOLA!

ISPOVEST: MOJA MAMA BRANKA RADI KAO PROFESORICA, IMA 45 GODINA A SVI BI JOJ DALI 35, SINOĆ…