Ruska vaspitačica dobila otkaz u vrtiću zbog fotografija na Instagramu

Atraktivna Ruskinja Viktorija Demeškina dobila je otkaz u predškolskoj ustanovi u kojoj je radila kao vaspitačica, a razlog je njen “provokativni Instagram profil”.
Vaspitačica iz vrtića je bila prinuđena da napusti svoj posao zbog fotografija sa Instagrama, koje su pojedini roditelji ocijenili kao previše provokativne. 26-godišnja Viktorija iz grada Jekatarinburg u Rusiji je pretrpjela kritike roditelja djece koju je čuvala. Oni su istakli da su njene fotografije provokativne i da poze i izrazi lica nisu u skladu sa njenim zanimanjem.

Na jednoj fotografiji ona nosi bijelu majicu koja u prvi plan ističe njen dekolte.


Mama Svetlana, koja je pronašla fotografije, ističe da je slučajno našla njen profil na Instagramu.
Ocijenila je da njene poze i izrazi lica na fotografijama imaju seksualnu konotaciju, te da ona nije pogodna osoba da radi sa djecom. Način na koji ona izgleda u haljinama može loše da utiče na djecu sa kojom radi. Bijes jedne majke se proširio i na druge roditelje koji su se potom žalili upravi vrtića.
Nakon izloženih pritužbi roditelja, uprava se složila da su fotografije neprimjerene i te su naredili vaspitačici da ih obriše. Kada je Viktorija odbila da to uradi, pokušali su da je primoraju na to smanjenjem plate za 30 posto. Međutim, ona je i dalje odbijala da obriše fotografije, rekavši da je to njena privatna stvar i da na koji način ne utiče na njen posao i profesionalnost.


Ubrzo je dobila otkaz, nakon čega se požalila ruskim medijima koji su se potrudili da se njena priča raširi po društvenim mrežama.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

(18+) EROTSKA ISPOVEST – Ja sam osoba koja mozda malo cudno zvuci ali obozavam sex.

VOJVODA, 50 RADIKALA, 100 NOVINARA I 1.000 POLICAJACA: Ovo danas niko nije video... Hrtkovci iz ugla reportera Kurira! Šešelj se javio policajcima, pa OTIŠAO NA PEČENOG VOLA!

ISPOVEST: MOJA MAMA BRANKA RADI KAO PROFESORICA, IMA 45 GODINA A SVI BI JOJ DALI 35, SINOĆ…